Hiusten leikkaus

Haemme jatkuvasti uusia virikkeitä koulutustapahtumista ja -matkoilta ollaksemme perillä alan viimeisimmistä virtauksista. Sovellamme niitä asiakkaillemme sopiviksi kokonaisuuksiksi. Perusperiaatteemme on aina ollut – että joitakin asioita hoidetaan vain leikkaamalla.


Värjäykset

Teemme monipuolisia värjäyksiä. Yhtenä lähtökohtana on saada yksilöllinen ja monipuolinen värjäystulos asiakkaamme hiuksiin. Värin ylläpitämiseen on meillä tarjolla korkealuokkaisia hoitotuotteita.

Hiuspidennykset

Suoritamme hiuspidennykset aitohiussinetin pidennystekniikkaa käyttäen. Vaihtoehtona on myös kuituhiussinettipidennys. Tällä tekniikalla varmistamme luonnollisuuden ja helppohoitoisuuden, joka vastaa omia hiuksia. Hiuspidennys hoidetaan niille tarkoitetuilla omilla hoitotuotteilla.


Permanentti

Halutessaan permanentin saa asiakkaamme juuri hänelle sopivat kiharat. Emme lähde siitä, että kiharat kestävät koko vuoden, vaan haluamme permanentin tukevan suunniteltua kampausta ja leikkausta. Luonnollisuus ja helppohoitoisuus ovat avainsanoja. Pitkiin hiuksiin teemme kiharat erikoismenetelmillä, kuten patukoilla, leteillä tai puikoilla. Tuotteina käytämme laadukkaita aineita. Tarjolla on myös ns. lämpöpermanentti, jossa säästämme aikaa 30 min normaaliin permanenttiin verrattuna. Tässä permanentissa ei aikaa kuluteta pesupaikalla ja rasiteta siten niskoja. Tule kokeilemaan.

Lapset

Olemme kiinnittäneet huomiota lapsiasiakkaidemme viihtyvyyteen ja asiakaspalvelun onnistumiseen. Tarjoamme lapsille oman auton, jossa he voivat leikkauksen ajan istua. Siinä viihtyy videoita katsellen niin hyvin, ettei lapsiasiakas huomaa hiustensa lyhentyneen.